Webagenda

Dagen rond de kerstdagen dat praktijk gesloten is

U kunt hieronder een afspraak inplannen voor controle of een eerste bezoek de afspraak duurt 10 minuten.
Heeft u en langere afspraak nodig dan kunt u bellen 0251-208083 op maandag, dinsdag en donderdag van 9 uur tot 15:uur u spreekt dan direct met de assistente. Geen tijd om te bellen dan kunt u altijd mailen naar info@tandartsinheemskerk.nl schrijf in de mail uw naam ,geboortedatum, telefoonnummers en de dag en tijdstip wanneer u zou willen komen. U hoort dan spoedig van ons of het mogelijk is.

Wilt u zich aanmelden als nieuwe patiënt,dan kunt u zich inschrijven bij het onderstaande scherm.

U kunt alleen telefonisch, of via de e-mail een eerste afspraak in boeken, vervolg controle afspraken kunt u wel via de site maken.

Bellen op maandag, dinsdag en donderdag van 9:00 tot 15:00.
Email: info@tandartsinheemskerk.nl