Afspraak – Beldent – Heemskerk

Afspraak

De tandarts en het team van Beldent bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit.

Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling.

Wij werken in onze praktijk uitsluitend met behandelingen volgens afspraak. Dit betekend dat het zinloos is om zonder afspraak langs te komen met de bedoeling direct behandeld te worden.

U kunt online een afspraak inplannen voor controle. Maak uw afspraak hier

Bij een periodieke controle bekijken we de status van uw gebit en beoordelen of extra behandeling noodzakelijk is, dit is een afspraak van 10 minuten. Heeft u een langere afspraak nodig dan kunt u het beste bellen op maandag dinsdag en donderdag tussen 9 en 15 uur of mailen naar info@tandartsinheemskerk.nl

Voor pijnklachten kunt u telefonisch contact met ons opnemen gedurende onze openingstijden. Wanneer u ‘sochtends voor 10 uur belt met een pijnklacht, proberen wij u zoveel mogelijk dezelfde dag te helpen. We nemen noodmaatregelen zodat u pijnvrij bent tot de daadwerkelijke behandeling plaats vindt. Voor het behandeling van pijnklachten hebben wij vaste tijden in onze agenda gereserveerd.

In overleg met u zorgen we ervoor dat de verschillende behandelingen zo veel mogelijk op elkaar aansluiten. Wij houden daarbij rekening met uw wensen en uw beschikbare tijd.

Heeft u een afspraak met ons gemaakt dan wordt u door middel van een e-mail aan uw afspraak herinnerd. Zorgt u er dus voor dat wij beschikken over uw juiste e-mail adres.

Let op het feit dat wij u helpen herinneren aan uw afspraak is een extra dienst van onze zijde. U blijft er zelf verantwoordelijk voor dat u op uw afspraak verschijnt, ook als u geen e-mail gehad heeft. Mocht u verhinderd zijn, dan bent verplicht de afspraak binnen 24 te annuleren, anders worden de kosten voor de afspraak in rekening gebracht.