Spoed

Wij zijn gesloten van 15 juli tot 28 juli 2019.

Voor ons nemen waar :

Tandartspraktijk Marquette – Marquettelaan 8 Heemskerk 0251-232408

Mijn Tandarts – Steenhouwerskwartier 29 C Heemskerk 0251-206233

Voor pijnklachten op vrijdag, zaterdag en zondag kunt u contact opnemen met de waarnemingsdienst 020-3034506 of 0900-8212230. U hoort dan welke tandarts er dienst heeft.

Met vriendelijke groet,

Team Beldent

De tandarts en het team van Beldent bieden u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit.

Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk én voor uw gezondheid. Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling.

Wanneer u s’ochtends voor 10:00 belt met een pijnklacht/spoedgeval, proberen wij u zoveel mogelijk dezelfde dag te helpen beld u later op de dag ,dan kunnen wij u dit niet garanderen. Voor behandelingen van pijnklachten hebben wij vaste tijden in onze agenda gereserveerd.

Indien wij niet aanwezig zijn, staat het antwoordapparaat aan met het spoed nummer.

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken.

Bij acute pijn of andere spoedgevallen, buiten onze openingstijden belt u:
0900-8212230  of  020-3034500
Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens. Zij geven aan u welke tandarts er dienst heeft in de buurt

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.